DODGEBALL FEDARASYONU 57 ÜLKEDEN SONRA TÜRKİYE DE

Merkezi canada da bulunan WORLD DODGBALL FEDERATION OF ASİA  (DBFA) president di REZA KHOSHSOROUR İstanbulda.

SPOR 21.03.2023 14:01:39 0
DODGEBALL FEDARASYONU 57 ÜLKEDEN SONRA TÜRKİYE DE

WORD DODGBALL FEDERATION OF ASIA federasyonu ASYA bölgesinde yapılacak tüm organizasyonların,karşılaşmaların,maçların tüm  yetkilerini ITC LTD  şirketine ve direktörü ALİREZA NAJAFİ ye verdiklerini belirten KHOSHSOROUR ,şirketin ASİA ofisinin  açılış konuşmasında Türkiye de bu spor biliniyor, bizler daha çok bilinmesini,tanınmasını ve tanıtılmasını istiyoruz  ve bunun için gerekli merciler ile bağlantı sözleşme,çalışma yapılarak  bu sporun Türkiyedeki tüm yapılanma,organizasyon,karşılaşma ve maçlarının  ITC LTD.ŞTİ  ALİREZA NAJAFİ ve ekibi tarafından tam yetkili olarak gerçekleştirileceğini söyledi..

Bu oyunun Azerbeycan , İran ve Türkiyede   tanındığını, WORD DODGBALL FEDERATION un  57 ülkede faaliyette olduğunu ve DODGBALL ın aslında bir dünya sporu olduğundan  bahseden KHOSHSOROUR, İstanbulun bir dünya ülkesi olduğunu ve burada yapacakları büyük bir karşılaşma ile Türkiyede ve ASIA ülkelerinde karşılaşma,maç,organizasyonlara  tanıtımlara hızlıca  başlayacaklarını söyledi.

DODGEBALL oyunundan bahsederken oyunun Türkiye de oynanan ve bilinen YAKANTOP ile benzerliğinden bahseden KHOSHSOROUR ALİREZA NAJAFİ ve Türkiyedeki ekibine başarılar diledi.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.